ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Μάκης Ψωμιάδης.



  Απεργία πείνας πραγματοποιεί απο χθες το βράδυ ο πολιτικός κρατούμενος Μάκης Ψωμιάδης. Η απεργία πείνας πραγματοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «εκδικητική» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, φυλάκιση του από το κράτος και θα συνεχιστεί μέχρι να φύγουν κυβέρνηση-τροικα-μνημόνια. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, στηνανοιχτή επιστολή προς τη κοινωνία, καλεί τους Έλληνες πολίτες σε εξέγερση και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους αιχμάλωτους τους κράτους.


 Το ellinofreneia.net δημοσιεύει την επιστολή χωρίς διορθώσεις ή περικοπές, όπως ακριβώς έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

.............................................................................................................



« Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα» Ν.Καζαντζάκης 

 Στις 15/09/2011 στη περιοχή Μαύρο Λιθάρι ήρθα αντιμέτωπος με τα σκυλιά του κράτους. Μια καλά στημένη επιχείρηση, μεθοδευμένη απ το σύστημα, με ακινητοποίησε στο ίδιο μου το σπίτι. Η συνέχεια γνωστή: Μέσα μαζικής αποβλάκωσης και «τυφλή» δικαιοσύνη άρχισαν τον χορό της σπίλωσης ενός ατόμου ενάντιου στο σύστημα και στις επιταγές του.

 Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή. Η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος με αποκορύφωμα την ελληνική κρίση καθιστά κυρίαρχη την ανάγκη του συστήματος να φιμώσει τις επαναστατικές  δυνάμεις  κάθε κοινωνίας. Έτσι και στη περίπτωση μου. Η δράση μου κρίθηκε παράνομη από το σύστημα, σπιλώθηκε και τελικά διώκεται. Να μάθουν όμως  πως οι ιδέες δεν καταστέλλονται ούτε φυλακίζονται.


 Κυβέρνηση και Τρόικα είναι ανεπιθύμητοι. 

 Από σήμερα ξεκινάω απεργία πείνας και απαιτώ την άμεση απελευθέρωση μου καθώς και των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων.Επίσης ,απαιτώ να φύγουν άμεσα κυβέρνηση και τρόικα, την έξοδο απ την Ευρώπη των τραπεζών και την εθνικοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μου. Την έξοδο της Καβάλας στις ευρωπαϊκές οργανώσεις και τον άμεσο υποβιβασμό του Ολυμπιακού στη β΄κατηγορία.

 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ


19 Σεπτεμβρίου 2011
Μάκης Ψωμιάδης
Ά Πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: