ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΛΟΣ-Κάλεσμα ομάδας Εργαζομένων και Ανέργων - 24/09/11


Δεν έχουμε... Δε πληρώνουμε

Η άδικη και βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της τρόικας, το τελευταίο ενάμισι χρόνο δεν έχει τελειωμό. Οδηγεί το λαό σε πλήρη φτωχοποίηση και τη χώρα στην καταστροφή. Μετά τη μείωση των μισθών, τη περικοπή των επιδομάτων, την αύξηση του Φ.Π.Α. στα προϊόντα πλατιάς κατανάλωσης, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τα μέτρα-βόμβες συνεχίζονται.
Από τη μία απαιτούν και εκβιάζουν το λαό να πληρώσει το νέο κεφαλικό φόρο "αλληλεγγύης" και το χαράτσι ακίνητης περιουσίας και από την άλλη μειώνουν συνεχώς τη φορολογία στους τραπεζίτες, τους βιομηχάνους, τους μεγαλοεργολάβους και ξεπουλάνε ότι έχει απομείνει από το δημόσιο πλούτο. Αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές της τρόικας, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. σε πλήρη συνεργασία με Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ..
ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
Μαζικά και συλλογικά να συγκροτηθούν αντιστάσεις ανυπακοής στα νέα χαράτσια. Να προχωρήσουμε σε άρνηση πληρωμής για τα φοροχαράτσια που έχουν επιβληθεί και τη νέα αφαίμαξη των εισοδημάτων μέσω του νέου φόρου για τα ακίνητα. Να δημιουργήσουμε ένα πλατύ, μαζικό κίνημα ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια, στο μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, την κυβέρνηση, τη τρόικα.
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
Καλούμε κάθε σωματείο και συλλογικότητα, τις φοιτητικές καταλήψεις, τα κινήματα ανυπακοής "Δεν πληρώνω", κάθε πληττόμενο και προοδευτικό πολίτη του Βόλου σε συνάντηση συντονισμού ενάντια στα νέα χαράτσια το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη, στις 19:30, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου).
Να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε πλατιές και μαζικές κινητοποιήσεις με στόχο τη στάση πληρωμών των χαρατσιών.

Ομάδα Εργαζομένων και Ανέργων

Δεν υπάρχουν σχόλια: