ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Και ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΣτΕ


Τα χνάρια της Καβάλας, ακολουθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο Επικρατείας, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλλει τους Βολιώτες από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Μιχάλης Μιντζίκος, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι πρόκειται για κατάφωρη αδικία:...


«Έχει ληφθεί απόφαση. Θα κινηθούμε άμεσα κατά της απόφασης προσφεύγοντας στο Συμβούλιο Επικρατείας.Με επιφύλαξη σας λέω ότι μελετάται και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για να μπλοκαριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Λάβαμε το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεως της ΕΠΟ.

Αυτή η απόφαση είναι κόλαφος όχι μόνο για την Κυβέρνηση που παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Με δυο λόγια δεν υπάρχει ευθύνη του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά τη στημένα παιχνίδια.

Όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει ανάμειξη σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες, προπονητές, την ομάδα γενικά. Καταρρέουν όλες οι αναφορές της UEFA μία προς μία. Μην το μπλέκετε με πρόσωπα. Όσον αφορά την ποινή αναφέρθηκε ως αντικειμενική ποινή. Ακόμη και οι -10 βαθμοί είναι υπερβολικοί. Είναι απίστευτο τόσο καιρό δικάζαμε νομικά πρόσωπα, ομάδες χωρίς εξακριβωμένα στοιχεία. Πρόκειται για κατάφωρη αδικία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: