ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Προσοχή στα ψεύτικα email με προσκλήσεις για το Google+


Ψεύτικες προσκλήσεις για το Google+ προκαλούν προβλήματα στους χρήστες.

Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σημαντικό, όπως η δημιουργία μίας νέας … υπηρεσίας στο internet, διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό για να βγάλουν εύκολα χρήματα.
Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση της νέας υπηρεσίας της Google, Google+ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια spam email από κάποιους που θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στους ανυποψίαστους χρήστες.
Όπως είναι γνωστό, η νέα υπηρεσία Google+ βρίσκεται για την ώρα σε κλειστό δοκιμαστικό στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι μόνο όσοι χρήστες έχουν πρόσκληση μπορούν να γίνουν μέλη.
Έτσι λοιπόν οι απατεώνες εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό, και στέλνουν μαζικά email με υποτιθέμενες προσκλήσεις για την νέα υπηρεσία της Google.
Με μία πρώτη ματιά το email μοιάζει γνήσιο, αλλά όταν κάνει ο χρήστης κλικ πάνω στο link, μεταφέρεται σε ένα site που πουλάει φαρμακευτικά σκευάσματα…
Γι’ αυτό το λόγο όλοι οι χρήστες θα πρέπει να ανοίγουν μόνο τα email από τα οποία εμπιστεύονται τον αποστολέα τους ή αν δεν είναι σίγουροι, μπορούν πάντα να κάνουν μία εξακρίβωση των στοιχείων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: