ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

"Πού ήταν οι Αγανακτισμένοι όλα αυτά τα χρόνια;"


"Πού ήταν οι Αγανακτισμένοι όλα αυτά τα χρόνια;"

Διερωτάται ο αποτυχημένος πρώην Υπουργός Οικονομίας και νυν Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Και συνέχισε:

"Πού ήταν όμως, όλοι αυτοί οι «Αγανακτισμένοι» τα περασμένα χρόνια; Γιατί δεν αντέδρασαν τότε, στις πολιτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση;"


Ο νεοαφιχθείς από τον πλανήτη των πιθήκων Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προφανώς δε γνωρίζει πως το κόμμα στο οποίο διατελεί Υπουργός, είναι το ΠΑΣΟΚ που κυβερνάει τα 3/4 της τελευταίας εικοσαετίας και πως οι πολιτικές που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, είναι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης δεν ξέραμε Γιώργο, ότι περίμενες πως και πως να δεις αντιδράσεις πολιτών για τις μαλακίες που κάνατε.. Τι σκατά βίτσιο είναι αυτό πάλι; Είναι σα να κάνεις σεξ και να θέλεις να σε κοιτάνε. Χμμ δεν έχει και μεγάλη διαφορά τώρα που το σκέφτομαι.. Παρόλα ταύτα αν το γνωρίζαμε θα βγαίναμε νωρίτερα, να μας ψεκάσουν λίγο τα ΜΑΤ να σπάσουμε κάνα κόκκαλο, να μείνουμε επιτέλους σε σκηνή βρε αδερφέ, θραύση κάνει ο εναλλακτικός τουρισμός.

Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως γιατί τα σεξουαλικά σου δε με ενδιαφέρουν και τόσο. Πόσο θράσος μπορεί να έχεις για να αναλάβεις νέο Υπουργείο; Είσαι αδιαμφισβήτητα ο πιο αποτυχημένος Υπουργός όλων των εποχών στην Ελλάδα μπορεί και παγκοσμίως. Ακόμα και αν τα ταμεία ήταν "άδεια" όπως ουρλιάζατε πέρισυ, με τα μέτρα που πήρες, συνέχισαν και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να είναι άδεια. Με άλλα λόγια, όχι μόνο δεν έκανες απολύτως τίποτα για να βελτιώσεις την κατάσταση των ταμείων, αλλά άδειασες και τις τσέπες των Ελλήνων χωρίς λόγο!

Και ερωτώ ξανά: "Πόσο θράσος μπορεί να έχεις ρε καραγκιόζη, για να αναλάβεις νέο Υπουργείο"; Και να πάμε και στο Υπουργείο που ανέλαβες. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Εσύ αν θυμάμαι καλά ο,τι σπουδές έχεις κάνει είναι πάνω στα οικονομικά. Γεωλόγος δεν είσαι, πυρηνικός επιστήμων δεν είσαι, φυσικός δεν είσαι, χημικός δεν είσαι τι σκατά είσαι που σε κάνει ικανό να αναλάβεις το συγκεκριμένο Υπουργείο; Εδώ βρε νούμερο απέτυχες στο Υπουργείο που ήταν πάνω στον τομέα σου, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ και αναλαμβάνεις και Υπουργείο εκτός πεδίου σου;

Μα ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ κανείς δε βλέπει το παράλογο του πράγματος;;;


Πήγαινε αγόρασε ένα σπίτι σε ένα νησί, ξεκίνα ψάρεμα και άσε τις πολιτικοκοινωνικές τοποθετήσεις. Δε σε παίρνει να μιλάς πως να γίνει. Οτιδήποτε άλλο κάνεις, είναι κακό και για σένα και για μας.



http://www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: