ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το δράμα του Σίμου.

Δύσκολες ώρες περνά ο κυβερνητικός απρόσωπος και μέλος της “ομάδας παραποίησης της αλήθειας” μετά τους τίτλους τέλους που έπεσαν στη σχέση του με την οικονομολόγα-συμφεροντολόγα, Μαντώ Κόλλια.
Η αχάριστη μουλάρα αφού πρώτα έβαλε τον Σίμο μας να την διορίσει στο πολιτικό του γραφείο ως μετακλητή υπάλληλος (με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013), μετά τον χώρισε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα του κ. Κεδίκογλου με τα αλλεπάλληλα ταξίδια του Αντώνη Σαμαρά σε μοναστήρια, ναούς, άγια όρη και βουνά, απομάκρυνε το ζευγάρι.
“Μας χώρισε η Παναγία” φαίνεται πως είπε η ίδια σε φίλους της.



Ο Σίμος εντωμεταξύ, ως γνήσιος τζέντλεμαν και πρώην συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλάς, τηρεί σιγή ιχθύος για το προσωπικό του δράμα.
Από το υπουργείο διέρρευσε ότι έχει κλειστεί στο γραφείο του, άπλυτος αξύριστος νηστικός, και τραβάει τα βυζιά του φωνάζοντας “Φέρτε μου ένα ΦΕΚ να την απολύσω την χωριάτα”
Μάταια προσπαθούν να τον συνεφέρουν οι συνάδελφοι του στην “ομάδα παραποίησης της αλήθειας” διαβάζοντάς του ανακοινώσεις της Μισέλ και του Φαήλου.

Συγκινητική ήταν επίσης η κίνηση φανατικών θαυμαστών του Σίμου της “ομάδας fasistas”, οι οποίοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook με τίτλο “να απολυθεί η Μαντώ Κόλλια από το υπουργείο” με 2.569 likes μέχρι τώρα, δηλαδή σχεδόν όσοι και οι απολυμένοι της ΕΡΤ…

SXY

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/329823.html

http://www.koutipandoras.gr/article/40532/erotas-dioristeos

http://gerogriniaris.blogspot.gr/2013/04/fasistas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: