ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Μαθήματα πολιτικής καθοδήγησης για τα ιδεώδη του Πολυτεχνείου, δεν δεχόμαστε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, που κουράστηκε σκληρά, εργαζόμενη υπερωρίες, για παρακολουθήσεις κοινωνικών χώρων και φυλάξεις στόχων, καθ' υπόδειξη των πνευματικών της καθοδηγητών.

Ας μην λησμονούνε τη δράση των συναδέλφων τους τις μέρες του '73, όταν άλλα "ανθρωπάκια", φοιτητές, εργάτες και λαός φώναζαν "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" κατά της χούντας, ενώ εκείνοι την υπερασπίζονταν, δέρνοντας, φυλακίζοντας και βασανίζοντας τους αγωνιστές!



Οι κρανοφόρες δυνάμεις καταστολής, έχουν ήδη δείξει και στα "ανθρωπάκια" που μας επισκέπτονται από την Χαλκιδική και αγωνίζονται ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στον τόπο τους, πως αντιλαμβάνονται τη συνοχή της κοινωνίας και τους αγώνες των κατοίκων.
Έχουν εκφράσει έμπρακτα το φρόνιμα και τη θέλησή τους για προάσπιση των περιουσιών της Eldorado στη Χαλκιδική, του Μπόμπολα στην Κερατέα, του Μάνεση στη Χαλυβουργεία και κάθε εκπροσώπου του κεφαλαίου και του συστήματος που υπηρετούν πιστά.
Όσον αφορά τη φαντασία των αστυνομικών, για σενάρια ενεργειών από την πλευρά των διαδηλωτών, είναι οι ίδιοι που τα εμπνέονται και τα επιδιώκουν, ακολουθώντας προκλητικά τις πορείες και γεμίζοντας παντού το χώρο με ασφαλίτες.

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΠΡΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
μερικά από τα "υβριστικά" συνθήματα που άκουσαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο οι θιγόμενοι αστυνομικοί, που κρύβονται κάτω από τα κουκουλένια τους κράνη!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: