ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Φωτογραφία Εξώφυλλου
Εδώ και πολύ καιρό παίρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Το αποτέλεσμα των εκλογών το ονομάζουν λευκή επιταγή και συνεχίζουν!
Μετά από δυόμισι χρόνια επιδρομών σε μισθούς, συντάξεις, και σε θέσεις  εργασίας, ήδη έχουν φέρει σε τέλμα τον λαό. Η ανεργία έχει εκτοξευθεί  στο 25%, και μιλάμε για την επίσημη. Το 75% του λαού, ήδη βρίσκεται κάτω  από τα όρια της φτώχειας. Πάνω από 3.000 συμπολίτες μας, έχουν  αυτοκτονήσει, απελπισμένοι από την ανέχεια. Κι αυτοί συνεχίζουν!
Σήμερα, η νέα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αποφασίζει για εμάς, χωρίς εμάς νέες περικοπές σε....
 συντάξεις, μισθούς, κοινωνικά επιδόματα. Νέα  χαράτσια έρχονται, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι προ των πυλών. Όλη  η δημόσια περιουσία, ξεπουλιέται και επίσημα. Ρεύμα, νερό, μεταφορές,  υποδομές, και δημόσια γη, γίνεται βορά στους δανειστές μας και στους  ντόπιους κοτζαμπάσηδες. Και συνεχίζουν!
Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι. Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε  ότι οι λύσεις στα προβλήματα μας μπορούν να προέλθουν από εμάς. Η λύση  ειναί μία: Καλούμε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους, ανέργους και τη  νεολαία, στην συμμετοχή και οργάνωση μιας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,  να υπερασπίσουμε τις ίδιες μας τις ζωές. Τις ζωές των παιδιών μας.
Όταν μιλάμε για Πολιτική Απεργία, εννοούμε την απεργία της οποίας  ουσιαστικός αποδέκτης είναι το κράτος και έχει ως σκοπό αιτήματα που  κάμπτουν κατά κάποιο τρόπο, μία από τις 3 μορφές εξουσίας που  κατοχυρώνονται συνταγματικά (άρθρο 26), δηλαδή τη νομοθετική, την  εκτελεστική ή την δικαστική. Η Πολιτική Απεργία δεν έχει αποδέκτη τον  εργοδότη (νομικό ή φυσικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου), τον  αντισυμβαλλόμενο (σύμφωνα με το εργατικό δίκαιο), ή κάποιο αφεντικό, δεν  έχει συγκεκριμένα κλαδικά, επαγγελματικά ή ατομικά αιτήματα, αλλά,  αντίθετα, προτάσσει ως κύρια αιτήματά της την μη-νομοθέτηση,  μη-εφαρμογή, μη-εκτέλεση, δηλαδή την μερική ή ολική μη-άσκηση (ή  αναστολή) κάποιας επιλογής ή απόφασης μίας εκ των τριών προαναφερόμενων  μορφών εξουσίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη στο group μας και να βοηθήσετε και εσείς  στη διάδοση της ιδέας της Πολιτικής Απεργίας διαρκείας. Πιστεύουμε ότι ο  καλύτερος-αναίμακτος τρόπος ανατροπής, είναι η στήριξη της  συγκεκριμένης ιδέας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: