ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Και οι Αυστριακοί αγωνιστές μας αγαπάνε !


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Μερικοί νομίζουν ότι αποκαλούμε τον Μιχαλολιάκο πακιστανό από εμπάθεια να όμως που έρχονται οι Αυστριακοί συντροφοί του να μας δικαιώσουν πανιγυρικά. Οι οποίοι φυσικά είναι υπεράνω πάσης υποψίας για ιδεολογική συγγένια με μας τα αναρχοκουμούνια. Άρα αφού ταυτίζονται οι κρίσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα ανθρώπων με τόσο διαφορετικές ιδεολογικές πεποιθήσεις μάλλον αποτελούν αντικειμενική πραγματικότητα.

Πέραν του χαβαλέ τώρα ας περάσουμε στην ουσία.
Εδώ βλέπετε την καινούργια προπαγανδιστική αφίσα του αυστριακού εθνικιστικού κόμματος FPO (Freedom Party of Austria) εναντίον υποτείθεται των χρημάτων που παίρνει η Ελλάδα από την Ευρώπη.
Η αφίσα γράφει ''καλύτερα τα δικά μας λεφτά για τους δικούς μας ανθρώπους''.
Ποια λεφτά θα μου πείτε τώρα. Όπως στην Ελλάδα αναπτύσσονται μυθολογίες ότι για την καπιταλιστική κρίση και το χρέος φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συντεχνίες έτσι και στην Ευρώπη πρέπει να φάει ο κόσμος κουτόχορτο, απλά εκεί το παραμύθι είναι λίγο διαφορετικό, για όλα φταίνε οι τεμπέληδες Έλληνες και οι νότιοι.

Βλέπετε πως παρουσιάζεται ο μέσος Έλληνας : αραχτός στην αιώρα με γυαλί ηλίου να χαμογελάει διαβολικά τρώγοντας τα λεφτά των καλών Αυστριακών. Η μεγάλη της Der Sturmer (ναζιστική προπαγανδιστική φυλλάδα εναντίον των Εβραίων) σχολή είναι ακόμα ζωντανή.

Για να μην ξεχάσουμε το πιο βασικό ο Έλληνας παρουσιάζεται λίγο μελαχρινός (λίγο πιο άσπρος από τον Ολιζαντέμπε), πάντως με τον συμπαθή πακιστανό μοιάζει αρκετά, και σίγουρα όχι σαν Ευρωπαίος. Εδώ δικαιώνεται για άλλη μια φορά το τρομπαχτικό που εδώ και πολύ καιρό μιλάει για Πακιστανούς της Ευρώπης

Μάλλον οι αυστριακοί εθνικιστές συμφωνούν με τον Πρετεντέρη και όχι με τα παραμύθια κάποιων περί λευκής Ευρώπης των εθνών. Μάλλον αποκλείουν κάποιους πολύ μελαχρινούς για τα γούστα τους.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι στα φασιστοσάιτ πού έχει ανέβει η αφίσα μπαίνουν τα δικά μας πουλέν και προσπαθούν να δώσουν διαπιστευτήρια λευκότητας και αριοσύνης. Ο ραγιαδισμός, η υποτέλεια και ο ευρωλιγουρισμός σε όλο του το μεγαλείο. Φυσικά οι άριοι βόρειοι αδελφοί δεν συγκινούνται.

Τώρα αν αισθάνεστε σαν τους δημόσιους υπαλλήλους που μετά το μνημόνιο παίρνουν 900 ευρώ και ακούν τον Πρετεντέρη και τον Προτοσάλτε να λένε ότι παίρνουν 3500 ή είπατε πριν λίγο καιρό ''καλά της έκανε'' περαστικά. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός δεν γνωρίζει σύνορα και όρια ειδικά όταν τον αναπαράγεις με τον χειρότερο τρόπο όπως θέλουν τα αφεντικά και οι ελίτ.
Τέλος επειδή κάθε κείμενο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μια αναφορά στους ''κλασικούς'' και επειδή θίγεται και εδώ το θέμα της ''ευρωπα'ι'κής αλληλεγγύης'' (λέμε τώρα) και επειδή το θέμα του ευρώ είναι συνέχεια στην επικαιρότητα και έρχεται η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ ας θυμηθούμε μια ρήση του Βλαδίμηρου πολλά χρόνια πριν καν υπάρξει η Ο.Ν.Ε και τα ευρωλιγούρια που όλοι γνωρίσαμε.
''Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα σε καπιταλιστικό καθεστώς είναι είτε απραγματοποίητες είτε αντιδραστικές.'' 

Δύο στα δύο για το Βλαδίμηρο για άλλη μια φορά.  

Η αφίσα αυτή των Αυστριακών δεν κυκλοφορεί μόνο στο ίντερνετ ''κοσμεί'' πλέον και τους δρόμους των πόλεων της Αυστρίας.

ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΠΑΧΤΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: