ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Περήφανοι Έλληνες πως σας φάνηκε η τριτοκοσμική αντιμετώπιση; Και επίσημα Πακιστανοί της Ευρώπης.


Η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται όχι μόνο για το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και για ακόμη πιο ακραία σενάρια, όπως μία ενδεχόμενη μαζική μετανάστευση Ελλήνων προς το έδαφός της σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξασφαλίσουν εργασία μακριά από τη χρεοκοπημένη τους χώρα!

Ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, απαντώντας σε ερώτηση μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας σε Έλληνες μετανάστες αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη.
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί», τόνισε χαρακτηριστικά, «για να προβλεφθεί μια μαζική είσοδος των Ελλήνων στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την μεγάλη ύφεση και να προστατευθεί η Βρετανία». «Έχουμε προφανώς σχέδια έκτακτης ανάγκης για όλες τις πιθανότητες», συμπλήρωσε και διευκρίνισε ότι ακόμα κι αν υπάρξουν εξαιρετικές «νομικές πιέσεις» είναι δυνατό να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της μεταναστευτικής εισροής, για να προσθέσει όμως «προφανώς ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί».

Ήδη από τον περασμένο Μάιο είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε το ενδεχόμενο αύξησης των Ελλήνων μεταναστών ή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες ως άμεση συνέπεια της οικονομικής κρίσης.

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, τόνισε ότι η βρετανική κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για να διαχειριστεί μια πιθανή μετακίνηση Ελλήνων στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής της στο εθνικό της νόμισμα.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο βρετανικός Τύπος «αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και χρεοκοπήσει, εκατομμύρια ανθρώπων μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους και ενδέχεται να θέλουν να βρουν εργασία στο εξωτερικό. Ενώ υπάρχει ο φόβος της… «μόλυνσης» άλλων ασθενών χωρών της Ευρώπης. Η Βρετανία που δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης, θα μπορούσε λοιπόν να είναι μια ελκυστική εναλλακτική».
Πηγη



tro-mpa-xtiko

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και άμα εμείς είχαμε χοληστερήνη αυτό τι σημαίνει; Ποιό είναι το νόημα; Όχι, δεν υπάρχει νόημα. Είναι ανώριμη αντίδραση σε αρνητική συστηματική κριτική. Το ότι η Ελλάδα είναι μια υποκοσμική τριτοκοσμική διανοητικά χώρα είναι η αλήθεια. Το βλέπεις και το καταλαβαίνεις καθημερινά. Όχι μόνο ουσιαστικά
αλλά και διαισθητικά. Κάτι σου βρωμάει. Υποκρισία σε κάθε λέξη και σε κάθε φράση. Διεστρέβλωση και ηλίθια λογική σε κάθε ενότητα και παράγραφο. Το καταλαβαίνεις στο υποσυνείδητο σου ότι είναι αληθινό γεγονός αλλά δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λίγα λόγια θές υπερανάλυση. Η κλειστομυαλιά, η ηλιθιότητα και η επιβολλή του πανάθλιου νεοελληνικού έθνους. Ηλιθιότητα και νοητική καθυστέρηση τύπου ''Τι θα κανς; Θα κανς Παρκουρ και Μαρκουρ; Τι μαλακίες είναι αυτές; Αύριου μεθαύριου θα είσ' πολιτικοποιημένους πολίτς και θα μας κάνεις Παρκουρ και αηδίες; Τι είσαι μαΐμου ή πέντε χρονών; Μόνο τα κούτσκα πηδάν απο 'δώ και 'πω 'κεί. Παρκουρ και χαζομάρες.''.

Λοιπόν δεν θα ασχοληθώ άλλο με ένα ανώριμο ''έθνος'' με μικροσκοπικό μυαλό τρίχρονου καθυστερημένου ασβού. Δεν ξέρουν καν τι σημαίνει πραγματικά η λέξη ''χαζομάρα'' οπότε δεν υπάρχει ελπίδα για αυτούς.

adespotos είπε...

Ευχαριστω φιλε μου για τον ευστοχο σχολιασμο σου, περιμενω κι αλλες τοποθετησεις σου στο μελλον...