ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Σκάστε κροκόδειλοι


Και αφού αποκλείστηκε η Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες γεμίσαμε κροκοδείλους. Από τον Τσακνή μέχρι "αριστερα" έντυπα και κάθε λογής ιντελεκσουαλ μαϊντανό.

Θα σας το κάνω λιανά ρε κακομοίρηδες. ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ. Μην φοβάστε εκφραστείτε, πείτε για μια φορά αυτό που σκέφτεστε στη ζωή σας φαρισαίοι. Δεν με ενδιαφέρει αν μας εκπροσωπήσει αυτή ή κάποια άλλη. Τα ονόματα μου είναι αδιάφορα καθώς και οι διακρίσεις.

Ρε μαλάκα μικροαστε πόσες φορές την πλήρωσες ακριβά για μια μαλακία που είπες; Αλλά το χειρότερο είναι όταν την πληρώνεις για κάτι που δεν είπες. Καλά να πάθει είπε την μαλακία της και την πλήρωσε. Τελος.

Και μην μου πείτε πως ζείτε το προσωπικό της δράμα, σας πνίγει το δίκιο κτλ κτλ κτλ, Κόφτε το. Απλά στο μπούτσο σας και εσάς. Βρήκατε θέμα συζήτησεις γαι το μεσημεριανό τραπέζι. Μέχρι εκεί. Εδώ ρε παχύδερμα σκοτώνουν κόσμο κάθε μέρα δίπλα σας, στις τηλεοράσεις, βλέπετε νεκρούς, ακρωτηριασμένους και τρώτε πιτόγυρα. Αυτό σας πείραξε και καλά;

Άντε κλάφτε τη μοίρα σας τώρα που έκλεισε ο Οργανισμός Εγρατικής Κατοικίας και δεν θα πάτε τζάμπα διακοπές και θα βράσετε στην Αθήνα και αφήστε τα σάπια. Παρτάλια νεοέλληνες, οπορτούνια, νεοδεξιοι, τυχοδιώκτες, βύσματα, δειλοί, αμόρφωτοι, κωλοτούμπες.



tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: