φωτοαφιέρωμα από larissanet.gr
Τα καζαναριά πήραν φωτιά στην περιοχή μας με τους αμβυκούχους να βράζουν τα τσίπουρα με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα αποτυπώνονται τα στάδια παραγωγής του τσίπουρο από παραγωγούς στο Δαμάσι Λάρισας.
Ένα σπάνιο δρώμενο αποτελεί η παραγωγή τσίπουρου με παραδοσιακό τρόπο.
Από τη διαδικασία δεν απέχει κανένας μέλος των οικογενειών των τσιπουροπαραγωγών…
Μοναδικά χρώματα και αρώματα…
Τα καζαναριά βράζουν όλη τη νύχτα το τσίπουρο της τελευταίας παραγωγής στο Δαμάσι Λάρισας
Ένας δύσκολος αγώνας για τους παραγωγούς που αποζημιώνονται από την ποιότητα του τσίπουρου που παράγουν
Κάποιοι προτιμούν το τσιπουράκι τους με γλυκάνισο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου