ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Γκουαρντιόλα: «Η Ρεάλ δεν έχει τη δύναμη…ισως με Αμπιντάλ στο πάγκο σήμερα.





Ευχάριστη έκπληξη για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς ο Ερίκ Αμπιντάλ προπονήθηκε την Δευτέρα και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού της Μπαρσελόνα για την ρεβάνς με την Ρεάλ!....


Ο Γάλλος αμυντικός είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου από το συκώτι και φαινόταν πολύ δύσκολο να ξαναπαίξει φέτος, όμως τα ευχάριστα νέα ήρθαν την Δευτέρα. Ο αριστεροπόδαρος άσος συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των «μπλαουγκράνα» και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή!



Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τις εκατέρωθεν καταγγελίες στην UEFA, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε ακόμη μια... φιτιλιά με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού των ημιτελικών του Champions League. Πάντως, ο Καταλανός τεχνικός... έσφαξε με το γάντι τους Μαδριλένους....


«Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 109 χρόνια ιστορίας και φυσικά έχει δικαίωμα να κάνει καταγγελίες, αλλά δεν έχει τη δύναμη να πει ποιος πρέπει να παίζει και ποιος όχι. Αυτό είναι ευθύνη της UEFA. Στο πρώτο παιχνίδι αποβλήθηκε ο Πίντο και αν τον χρειαζόμασταν δεν θα μπορούσε να παίξει. Εμείς δεν είμαστε διαιτητές, ούτε επιβάλουμε τιμωρίες, αλλά προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο για να το απολαμβάνει ο κόσμος», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Για τον επαναληπτικό, τόνισε: «Εχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Είναι πάντα ένας ημιτελικός και θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει, αλλά εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί μιλάμε για έναν ημιτελικό του Champions League. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η σεζόν για μας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα».

Οσο για την επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ, είπε. «Μιλήσαμε με τους γιατρούς και ο ογκολόγος είπε ότι ο Αμπιντάλ είναι σε άριστη κατάσταση. Έχει χάσει βάρος και είναι έτοιμος. Βέβαια θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά τουλάχιστον θα τον δούμε στον πάγκο».

Τέλος, για τις κατηγορίες του συλλόγου της Μαδρίτης περί ρατσιστικού σχολίου του Σέρχιο Μπουσκέτς στον Μαρσέλο, υπογράμμισε: «Ξέρω καλά τους παίκτες μου και είναι υποδείγματα επαγγελματισμού και ειλικρίνειας. Μπορεί να κάνουν λάθη μερικές φορές στη διάρκεια των αγώνων, αλλά σαν άνθρωποι είναι άριστοι».

http://frapesport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: