ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΦΑΝΤΑΡΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

Από την πρώτη στιγμή όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στάθηκε δίπλα στον σεισμόπληκτο πολίτη της Κεφαλονιάς. Από την μια μεριά ήταν η κυβέρνηση που απάντησε στα τεράστια προβλήματα  με επικοινωνιακούς όρους, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στις εκλογές.
Και ενώ τα δημόσια κτίρια κυρίως κατέρρεαν, ερείπια δίπλα στο κατεστραμμένο από την κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, Κράτος Πρόνοιας, κάποιοι σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά. Για να καλύψουν και πάλι τα κενά της κρατικής μηχανής. Δείχνοντας έμπρακτα και αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους.  
Αδιαφορώντας για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονταν στην πλάτη τους, τις ίντριγκες στο ΓΕΕΘΑ και τα Επιτελεία, που αυξάνονται καθώς οι κρίσεις πλησιάζουν.
Τους εθνικιστές κάθε είδους και τους φασίστες που βγήκαν να πουλήσουν μιλιταρισμό.

Και όμως, τους ανθρώπους αυτούς, φαντάρους και βαθμοφόρους, που έχυσαν και χύνουν αγόγγυστα τον ιδρώτα τους βρέθηκαν κάποιοι πονηροί επιχειρηματίες για να τους εκμεταλλευτούν!
Πρόκειται για τα γνωστά σκουλήκια, τους κερδοσκόπους και τους πονηρούς, που πατούν στην ανάγκη, στην κούραση, στην ανημποριά, για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει συγκεκριμένο σάιτ:
"μεγάλα παράπονα από μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή με την ίδια αποστολή, να συνδράμουν τους κατοίκους ώστε η ζωή να επανέλθει σταδιακά σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, καθώς καταγγέλλεται απαράδεκτη μεταχείριση αξιωματικών και φαντάρων.    
Πρόκειται για μέγιστη αθλιότητα το να κερδοσκοπούν ορισμένοι σε βάρος αυτών που έωτασαν για να τους βοηθήσουν. Προφανώς και δεν βαραίνει συνολικά τους κατοίκους του νησιού, όμως, το μόνο που ζητούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι τίποτε παραπάνω από λίγη ευγνωμοσύνη, καθώς κάποιοι δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε δεύτερη αλλαξιά ρούχα, καθώς τους διέταξαν να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες, με ορισμένους αξιωματικούς να φεύγουν χωρίς να πάνε στα σπίτια τους μετά από 24ωρη και πλέον βάρδια…".

Μήπως μπορεί το ΓΕΣ κια το ΥΠΕΘΑ να μεριμνήσει και να προστατεύσει τους συναδέλφους;
Είναι υποχρέωση τους...
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: