ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κάποια γραμμάτια ξοφλάει τώρα στους προστάτες του ο Θ. Αναστασιάδης



Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης και η φυλλάδα του είχε αναλάβει εργολαβικά να μας κάνει την «αγιογραφία» της ναζιστικής συμμορίας-κόμματος της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της. (Τους λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος).
Σήμερα με την δημοσκόπηση που παρουσιάζει πρωτοσέλιδα στην πατσαβούρα του, εκτός του ότι πάλι κάνει αβάντα στην νεοναζιστική συμμορία, παρουσιάζοντας ανεβασμένα τα εκλογικά της ποσοστά, βιάζει βάναυσα την νοημοσύνη μας λέγοντας μας –μέσω της δημοσκόπησης που παρουσιάζει- ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται από ένα .. μπουλούκι μαζοχιστών.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι τα κόμματα της ολέθριας συγκυβέρνησης, αυτή που οδήγησε στην βίαιη φτωχοποίηση εκατομμύρια συμπολίτες μας ,εξακολουθούν να διατηρούν, σχεδόν ανέπαφα,  τα εκλογικά ποσοστά –που απέκτησαν με ψέματα και εκβιασμούς-  των περασμένων εκλογών.
(Η δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει δίνει στην Ν.Δ 24,8%, στο Σύριζα 22,8%, στο ΠΑΣΟΚ 9,8%, στην Χρυσή Αυγή 8,6%, στους Ανεξάρτητους Ελληνες 6,8%, και στο ΚΚΕ 4,7%. Άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν 7% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν περισσότεροι από δέκα στους εκατό. Μια σημείωση, αν και δεν έχει τόση μεγάλη σημασία.  Η εταιρεία Alco που παρουσιάζεται ότι έχει κάνει την δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν της εκλογές της 6 Μάη παρουσίαζε έρευνα που έδινε 7,9 στον Σύριζα και τελικά πήρε 17%. Για τόση αξιόπιστη και έγκυρη εταιρεία μιλάμε).

Και επειδή ο ιστότοπος μας σεργιανάει αρκετά χρόνια στην μπλοκόσφαιρα με μια αναζήτηση με το όνομα του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» θα δείτε τι καπνό φουμάρει αυτό το μουτρόμουτρο. 
Στο χώρο της εκδοτοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής και ένα τέτοιο είναι ο καταλληλότερος για να κάνει το πορτραίτο του Αναστασιάδη. Μιλάμε για τον εκδότη του «Παρόν», Μάκη Κουρή, και ένα διάστημα που είχε ανοίξει κόντρα μαζί του έγραφε στο έντυπο του: 

  «Οι μαρίδες, όπως συμβαίνει πάντα, είναι η εύκολη λύση του υπουργού Οικονομικών για να πιάσει πενταροδεκάρες και δεν ασχολείται με εκείνους τους κατέχοντες, απ' όπου θα μπορούσε να καλύψει σε μεγάλο ποσοστό τη "μαύρη τρύπα". Όχι βέβαια ότι δεν πρέπει να πληρώσουν και οι... μαρίδες.

Και για να μη μας πει ο κ. Αλογοσκούφης ή κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου ότι τους αδικούμε, θα το δεχθούμε αν μας πουν π.χ. τι απέγινε με τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο κ. Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS; Βρήκαν από πού προέρχονταν; Ασκήθηκε καμία δίωξη; Επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο; Διατάχθηκε ΕΔΕ κατά των αρμοδίων που ολιγώρησαν; Δόθηκαν εξηγήσεις γιατί ο κ. Ζορμπάς ως πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος καταχώνιασε την αναφορά της γαλλικής τράπεζας δύομήνες στα συρτάρια του γραφείου του; Ο αρμόδιος Εισαγγελέας κ. Πούλιος τι έκανε, κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης και κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Έγινε ανάκριση; Και πού βρίσκεται;

Αλλά και με εκείνη την ιστορία με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που είχε πάρει από την Ελβετία και τα είχε πάνω του σε έλεγχο στα γαλλοελβετικά σύνορα ο... εθνικός κατήγορος κ. Θέμος τι απέγινε; Γιατί, κύριε Εισαγγελέα (ποιος είναι αρμόδιος, ο κ. Ιωαννίδης της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ή ο προϊστάμενός του κ. Πούλιος;) εσείς, ή ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν ζητήσατε, στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής από την Ελβετία, να σας δώσουν στοιχεία από ποιους λογαριασμούς προέρχονταν οι τρεις επιταγές που... μετέφερε ο κ. Θέμος; Κι αυτό στο ράφι μπήκε;

Και βέβαια δεν προκαλεί τον κάθε πολίτη μόνο η ιδιαίτερη μεταχείριση του κ. Θέμου από τους κυβερνώντες (άραγε για ποιον λόγο; Γιατί τους έστειλε το DVD και... ησύχασαν;) αλλά και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ όλου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ίδιου του αρχηγού του. Πού οφείλεται αυτή η σιωπή, Γιώργο; Καλύπτετε κι εσείς τους φοροφυγάδες κι εκείνους που ξεπλένουν μαύρο χρήμα.
Κορόιδο λαέ, σκάσε και σκάβε... Οι νόμοι εφαρμόζονται σ' εκείνους που δεν έχουν πλάτες και όχι στους Θέμους...».

Επίσης ο Μ. Κουρής είχε προβλέψει ότι ο Αναστασιάδης θα καθάριζε εύκολα με την δικαστική περιπέτεια που είχε μπλεχτεί.

Κάποια γραμμάτια ξοφλάει τώρα στους προστάτες του ο "μαυρότρυπας"


Δεν υπάρχουν σχόλια: