ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η προσβολή του ανθρωπινου είδους


Λέτε ρε να έχουν δίκιο οι χρυσαυγουλοι που λένε ότι οι Ιρανοι/Πακιστανοί/Αφγανοί είναι ζώα και βάρβαροι;


Το παρακάτω βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές σκηνές από μια πολύκροτη δίκη στο Ιραν όπου γυναίκα (προσοχή γυναίκα εκεί σημαίνει κάτι σαν κατοικίδιο, σαν ζώο χωρίς κανένα δικαίωμα) απατούσε τον αντρα της με έναν ίσως και περισσότερους εραστές. Το ερωτικό σκάνδαλο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς κάποιος εραστής σκότωσε τον άτυχο σύζηγο που τυγχανε να είναι και αξιωματούχος του Ιρανικού κράτους.

Συστάσεις στο Ιρανικό κράτος από τον ΟΗΕ και τη Διεθνή Αμνηστία καθώς και έντονες διαμαρτυρίες από διάφορους συλλόγους και σωματεία για τα δικαιώματα των γυναικών ανάγκασαν το δικαστηριο σε προσωρινή διακοπή της υπόθεσης. Πραγματικά μερικές φορές είναι να απορεί κανείς με τη στάση των αριστερων και των αντιρατσιστικών οργανώσεων σε άτομα σαν και τα εικονιζόμενα που έχουν εισβάλει στη χώρα μας.

Ντροπή και αίσχος κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε μια χώρα του Δυτικού κόσμου
(αν υπάρχουν παιδια να τα απομακρύνετε ακολουθουν σκληρές εικόνες και σκηνές βίας):


ΟΥΣΤ ΖΩΑΔΙΑ ΟΡΚ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ... ΧΑΡΗΚΑΤΕ Ε; ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ; ΔΕΞΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ; ΨΟΦΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΛΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΥΛΕΣ Ε ΛΟΥΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: