ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο μαγικός κόσμος ακροδεξιάς, δεξιας πολιτικής και ΕΛ.ΑΣ: Γίναμε και επίσημα Τέξας.


Κάθε μέρα ακούμε για αυτοκτονίες, ανταλλαγές πυροβολισμών, μαχαιρώματα σε αλλόδαπούς και σε μετανάστες, υπερβολική αστυνομική βία, βιασμοί ληστίες και όλα τα καλά που χαρακτήριζαν την άγρια δύση.

Σε προνομιακό πακέτο στο κέντρο και  στις περιξ περιοχές. Το εκρηκτικό μίγμα φτώχειας, εξαθλιωμένων μεταναστών και ακροδεξιάς συμπερηφοράς πολιτών και Αρχών έχουν διαλύσει οποιαδήποτε ικμάδα αστικής τάξης και ειρήνης σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας σχεδόν.

Ανερυθρίαστε οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο οι οποίες εκτός από ανούσιες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αντιμετοπίζει ο μέσος Έλληνας σήμερα. Διασταυρούμενα πυρά αλλά από λύσεις γιοκ. Μνημόνια, αντιμνημόνια, λαϊκή κυριαρχία, λαοκρατία, ανάπτυξη, ευρώ ή δραχμή, σοσιαλισμός, τεχνητές πολώσεις, διορθωτικά ψήφων, μεγαλοιδεατισμός, ευθύνη, δυνατή κυβέρνηση... τίποτα δεν απαντάει στο πως θα κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη ή στο πως θα κάνουμε τον κόσμο μας πιο ανθρώπινο σήμερα.

Στα του οίκου μας τώρα, ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ και δύο Γεωργιανών τη νύχτα στη συμβολή των οδών Αγνάντων και Οβρένοβιτς, στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι δύο δράστες εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα οπου μένει ένα ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους. Αφού χτύπησαν τον 38χρονο άνδρα, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Οταν πήγαν να πάρουν το ΙΧ, έγιναν αντιληπτοί απο τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Τότε ο ένας απο τους δύο Γεωργιανούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, τραυμάτισαν τον έναν και συνέλαβαν τον άλλον. Ο τραυματίας κατα τη μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την αστυνομία πιθανότατα να πρόκειται για τους ίδιους δράστες που είχαν πυροβολήσει πριν απο λίγο καιρό στο Παγκράτι αστυνομικούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια: