ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


Η κεντροδεξιά (sic) πολυκατοικία φαίνεται να ενώνεται. Ο Αντώνης Σαμαράς, στην ύστατη προσπάθεια που κάνει, μαζεύει όλα τα απολειφάδια από το ΛΑΟΣ, γλείφει εκεί που φτύνει παρακαλώντας την Μπακογιάννη για συνεργασία, επιστρατεύει τον Ψωμιάδη και κρυφοκοιτάζει και σε τυχοδιώκτες τύπου Μάνου και Τζήμερου. 
Οι προθέσεις του προέδρου της ΝΔ δεν πείθουν και μοιάζουν με τις σπασμωδικές κινήσεις του θηρίου λίγο πριν πεθάνει οριστικά. Η αγωνία του για το “καλό της πατρίδας”, για την επίδειξη του “φιλοευρωπαϊσμού” και για να θέσει ανάχωμα έναντι της Αριστεράς, συγκεντρώνοντας στις τάξεις του από νεοφιλελεύθερους μέχρι νεοφασίστες, μαρτυρά πως όλα γίνονται για την καρέκλα.
Η αρχή έγινε με τον τηλεβιβλιοπώλη Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος διέψευδε κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει από το ΛΑΟΣ για να πάει στην ΝΔ.
Έπειτα, ο πρώην τσεκουροφόρος φιλοχουντικός Μάκης Βορίδης, νυν επαναβαπτισμένος στην κολυμπήθρα των media ακολούθησε την ίδια πορεία. Από το ΛΑΟΣ όμως δεν ήταν οι μόνοι, αφού ο Θάνος Πλεύρης, γνωστός για τα εθνικιστικά του παραληρήματα και το iq ιδιώτη και ο περιφερόμενος Κιλτίδης, που έκανε την διαδρομή ΝΔ-Δημοκρατική Συμμαχία-ΛΑΟΣ-ΝΔ πιο γρήγορα και απ’ ότι ο Λούκυ Λουκ πυροβολεί τον ίσκιο του, ζήλεψαν.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, γνωστός για τις δριμείες επιθέσεις του στον δικομματισμό, γλυκοκοιτάζει κι αυτός την συμμετοχή του στην γαλάζια παράταξη. Το ΛΑΟΣ διαλύεται καθαρά από τους χειρισμούς του Καρατζαφέρη. Βέβαια πρόλαβε να κάνει την δουλειά του.
Το απαύγασμα την έλλειψης αξιοπρέπειας και του φιλότιμου, το συγκεντρώνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Σ’ αυτή την κατηγορία παίζει χωρίς αντίπαλο. Αφού κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι δεν βάζουν μυαλό κι έκανε οσκαρικές ερμηνείες “επαναστάτριας”, αφού επιτέθηκε πολλάκις στον Σαμαρά από τον οποίο έχασε την προεδρία της ΝΔ, “για το καλό της πατρίδας” (αλίμονο) και όχι για να ξαναγίνει βουλευτής, γύρισε με χαραγμένα χαμόγελα.
Ο Σαμαράς πάλι, πέφτει όλο και πιο χαμηλά, με μοναδικό σκοπό να γίνει πρωθυπουργός. Χρησιμοποίησε ότι υλικό βρήκε γύρω του, ύψωσε και αντικομμουνιστικό λάβαρο, μάζεψε την σαβούρα της ακροδεξιάς και πλέον του λείπουν μερικοί ακόμη χουντικοί, βασιλικοί και νεοναζιστές για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της συμμορίας που δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα της.
Στον κύριο Σαμαρά προτείνονται επίσης διακεκριμένα πρόσωπα όπως: Ο δηλωμένος ακραίος εθνικιστής (και όχι μόνο) Κωνσταντίνος Πλεύρης πακέτο με τον υιό, ο φύρερ Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Στυλιανός Παττακός  (γιατί κάποιος πρέπει να έχει εμπειρία από χούντα).
Αν ο Σαμαράς νομίζει πως οι…μεταγραφές θα του φέρουν μεγαλύτερα ποσοστά στις προσεχείς εκλογές, επειδή προσέθεσε πρόσωπα είναι γελασμένος. Η ψήφος δεν λειτουργεί αθροιστικά, παίρνουμε το 18%+ που έχουμε, προσθέτουμε το 2,7% της Ντόρας, συν κάποια ψίχουλα από τους γελωτοποιούς του ΛΑΟΣ και βγάζουμε κυβέρνηση.
Αντιθέτως, σ’ αυτό το συνοθύλευμα, ακόμη και ο πλέον αφελής, θα αναγνωρίσει την συντηρητικότερη και πιο λαϊκίστικη παράταξη, η οποία με τις πολιτικές και την νοοτροπία της θα μας οδηγήσει εκτός Ευρώπης, αν και επιμένει να κατηγορεί γι’ αυτό τους αντιπάλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: