ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αντιφασιστίκη παρέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής μόνο για Ελληνες.


Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής μόνο για Ελληνες. Υπήρχαν μπράβοι από νωρίς στο νοσοκομείο πριν έρθει η ομάδα των φασιστών για αιμοδοσία. Παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λάρισας και Βόλου, Αλεξόπουλος και Ηλιόπουλος, και τα άλλα γνωστά ασπόνδυλα τσιράκια τους. Κατά την είσοδο του Ηλιόπουλου πετάχτηκε ένα ποτήρι καφέ, ο Ηλιόπουλος απάντησε με μπουκάλι ενώ ένα άλλο ασπόνδυλο από μέσα πέταξε πέτρα, όλα αυτά καθώς οι κάμερες τραβούσαν τους αντιφασίστες και όχι το σκηνικό ή τους φασίστες. Η παρουσία του μπάτσων ήταν μικρή και σχημάτισαν κλοιό γύρω μας για την έξοδο των φασιστών, οι οποίοι βγήκαν διατεταγμένοι φωνάζοντας συνθήματα και χαιρετώντας ναζιστικά. 
Οι φασίστες ήταν γύρω στα 25 άτομα και εμείς φτάσαμε μέχρι 35-40 άτομα. Γενικά η παρουσία μας για Λάρισα θα έπρεπε  να είναι πιο δυναμική αλλά με βάση τον αριθμό των ατόμων που παρευρέθηκαν έγινε το καλύτερο δυνατό. Οι γιατροί που ήταν από μέσα, οι οποίοι είχαν βγάλει εξ αρχής ανακοίνωση καταγγελίας, δεν επέτρεψαν να δώσουν αίμα με καρτέλα της χρυσής αυγής αλλά μεμονωμένα άτομα όπως  ο καθένας. Οι χρυσαυγίτες δίνοντας αίμα υπέγραφαν την καρτέλα του κάθε αιμοδότη που κάνει ξεκάθαρο πως το αίμα χρησιμοποιείται από όποιον το χρειάζεται. Ακολούθησε πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία και γενικώς υπήρξε κοινωνική απέυθυνση καθ όλη τη διάρκεια, ενώ οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κυρίως θετικές. 
Φωνάχτηκαν συνθήματα όπως
"Εδώ κάνεις τον κόκορα, στο Βόλο είσαι κότα, μακάρι ο πατέρας σου να φόραγε καπότα" (για τον Ηλιόπουλο)
"Δώσατε το αίμα σας σε όλο το λαό, κάθε μετανάστης σας λέει ευχαριστώ"
"Δεν είναι αιμοδότες και καλά παιδιά, είναι μαχαιροβγάλτες και φασισταριά"
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αθήνα 16.01.2012

Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

adespotos είπε...

αν και δεν ειμαι φιλος με το συγκεκριμενο κομμα...(βεβαια μπροστα στους χαυγιτες ειναι αδελφια μου)θα σου παραθεσω ενα βιντεο, μονο και μονο για να δεις τι υποκριτες κρυβει το φασιστικο σας συνονθυλευμα.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05idFvVtgO4

Ανώνυμος είπε...

επίσης ρατσιστικό είναι ο διαχωρισμός τού αίματος σε ομάδες

το παιδί σου χρειάζεται αίμα Α+, για πείτε μου ποια από τις δύο μπουκάλες είναι Α+

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ