ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ. Μερικές σκέψεις με αφορμή τους δύο νέους.


 Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην κυρία Καϊλή η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μπει στην βουλή. Κρίμα να πάνε χαμένες τόσες πίπες απο την θέση του συνοδηγού μετα απο τις λαμπερές εξόδους στα κλαμπζ της παραλιακής...

Στην συγκεκριμένη φωτο η Εύα ποζάρει χαρούμενη μαζί με τον Βασίλη Μηλιώνη, έναν ακόμα όμορφο και επιτυχημένο νέο, το γνωστό μουνόπανο της εταιρίας Hellas Power, που μας είχε πρήξει τα αρχιδια το κωλοκάναλο ο ΣΚΑΪ με τις διαφημίσεις του. Οπως όλοι γνωρίζουμε η ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος καβάτζωνε το χαράτσι, που περιλαμβανόταν ως φόρος ακινητου στον λογαριασμό του ρεύματος, σε λογαριασμο στην Ελβετία. Αυτο θα πει εξυγίανση φιλοι μου αγαπητοί. Ο αγαπητός Βασίλης αυτήν την στιγμή πίνει τα λεφτα μας σε κόκες στην βιλίτσα του στο Μαϊάμι παρέα με την πουτανίτσα του την playmate Σύλβια Παπαδάκη. 

Ίσως η Εύα να ζηλέυει που δεν βρίσκεται στο πλευρό του, ίσως και όχι. Εχει αρκετούς εφοπλιστές ο τόπος, όλο και κάποιο πλούσιο λαμόγιο θα βρει και πάλι να ικανοποιήσει την δίψα της. Είναι γνωστό οτι πουτάνες του είδους της έχουν πέραση. 

Καλές πίπες Εύα, το Τρομπαχτικό σου εύχεται κάθε επιτυχία. 
Βασίλη, πρόσεχε τα δοντάκια σου αγόρι μου,  μην σου σπάσουν απο το πολύ τρίξιμο. Ήρεμα με τις κόκες.

Καλό ψόφο.

tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: